Direktlänk till inlägg 22 januari 2015
Hejsan hoppsan.Idag var mitt första pass för Nomads, började 10. Så jag hade ställt väckaren för att vakna i god tid innan, vilket jag också gjorde, detta är inget försovningserkännande, haha. Men vaknade upp som en halvdöd människa. Hela kroppen skrek "NEJ!! Jag har fått för mycket hårt arbete och för lite sömn" typ. Precis ALLT gjorde ont. Alla muskler i hela kroppen. Ögonen dunkade, jag hostade och rosslade, huvudet hotade att explodera, bihålorna värkte, feber (garanterat, har ingen termometer), öronen (utanpå, det var som om nerver liksom dunkade i öronsnäckan), hela kroppen var helt slut. Jag behövde inte ens röra mig för att det skulle värka i varenda muskel, och rörde jag mig kom det på riktigt tårar i ögonen för att det gjorde så himla ont.Men vad gör man när man har sitt första arbetspass på ett nytt jobb? Man går dit och jobbar. Trodde jag nästan skulle svimma ett antal gånger under passet, det gjorde så himla ont, men jag överlevde. "Övervakaren" av passet trodde förmodligen att jag var bakfull, vilket ju verkligen inte var fallet, något jag sa. Får väl hoppas att hon trodde på mig.Har spenderat resten av dagen med att sova. Sköljt ansiktet i kallt vatten för att kanske få ner eventuell feber. Mår tyvärr lika dåligt fortfarande. Eventuellt värker inte ögonen lika mycket. Nu ska jag se film med Sara och Rocky.Höres.
Har precis ätit kiwi. Är inte kannibal, jag lovar. Innan, i Sverige, var kiwi för mig naturligtvis en frukt. Nu känns det först och främst som en "local"/lokalbo, en person från Nya Zeeland. De kallas ju "Kiwis". Och om nåt är "kiwi", så är det nya z...
Nåt man tydligt lägger märke till är att jobblivet inte är samma här som i Sverige. I Sverige har man som "undersåte" mer att säga till om, vi kan lättare säga emot eller rent av kaxa mot vår chef utan att lida minsta av det. Känner att det är både b...
En väldigt intressant insider-information jag kan dela med mig av från jobbet på restaurangen är att när chefskockarna eller chefen och nån utomstående viktig person (ex. en leverantör) på restaurangen där jag jobbar (Pier 19) behöver prata allvar me...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | ||||||
5 | 6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 |
15 |
16 | 17 | 18 | |||
19 |
20 | 21 |
22 | 23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
||||
|